Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home

Sportief uitje

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Op 4Feest.nl vindt u leuke ideeën voor een sportief bedrijfsuitje, sportief vrijgezellenfeest, sportief groepsuitje en sportief kinderfeestje in Brabant,
Utrecht, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Overijssel, Limburg, Groningen, Friesland, Drenthe, Zeeland en Flevoland. De organisaties die hier worden
gepresenteerd, bieden verscheidene mogelijkheden om een actief en afwisselend groepsarrangement met één of meerdere sportieve activiteit(en) samen te stellen.
Het team van 4Feest.nl wenst u en uw gezelschap een grandioos uitje!

Uitje op het strand

Uitje op het strand

Sportieve activiteiten

Sportieve activiteiten

Outdoor

Outdoor activiteiten

Abseilen

Abseilen

De Wilgenweard Nijverdal - outdoor, abseilen, touwparcours, GPS tocht, kanovaren, suppen ... 


De Wilgenweard is de toplocatie voor al uw feesten!

De Wilgenweard heeft een activiteitenpark waar u terecht kunt voor een ruim assortiment aan kwalitatief hoogstaande activiteiten.
Of het nu gaat om een spectaculaire Gravity Fall, het rustgevende kanovaren, een workshop breakdance of een spetterend themafeest als “Do you remember the 60’s, 70’s and 80’s” of “Ik hou van Holland”.

De Wilgenweard biedt voor elk wat wils!
Basis voor alle activiteiten is het grootste Finse chalet van Nederland met vier feestzalen met een totale capaciteit van 300 gasten en een TÜV gekeurd activiteitenpark. Dit park bestaat o.a. uit een uitdagend touwparcours op 8 meter en 5 meter hoogte en een abseiltoren van 15 meter hoog!
Het aangrenzende Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, die direct achter de Wilgenweard begint, biedt volop mogelijkheden voor nordic walking, atb-, pda-, gps- en kompastochten.
De Regge, een rustig kabbelend riviertje, kan bevaren worden met kano, vlot of rondvaartboot. Daarnaast biedt De Wilgenweard met haar 24 tweepersoons kamers voor 48 personen ook nog de gelegenheid om te overnachten.

Kortom; bij de Wilgenweard vindt u de complete invulling van al uw wensen!

Tel: (0)548 681 338

E-mail: info@wilgenweard.nl

Kijk voor een compleet overzicht op:

www.wilgenweard.nl

 

De Wilgenweard suppen in Overijssel
De Wilgenweard abseilen in Overijssel

 


 

Kasteel Henkenshage / Aubergerie de Leesthoeve - actieve programma’s in Noord-Brabant


La Casserole exclusieve party catering organiseert voor Uw evenement actieve programma´s op maat.
Dit is te verzorgen op Kasteel Henkenshage te Sint Oedenrode, Aubergerie de Leesthoeve te Veghel en Auberge Eeckaerde te Eindhoven.
Schitterende locaties voor bedrijfsfeesten, relatiemarketing evenementen, nieuwjaarsborrels, kick-offs en productpresentaties.

Er is ook gedacht aan de après-power. La Casserole exclusieve party service en catering zorgt voor een professionele catering invulling. Desgewenst maken we uw avontuur compleet met een heus adventure diner en entertainment combinatie.

Maak Uw keuze uit:
· Adventure Challenge, een actieve tocht met diverse opdrachten.
· Moordmysterie, los de moord op!
· Kasteelspelen, de enige echte sterrenslag.
· Henkenshage à la carte, activiteitenprogramma naar eigen wensen en dieeën.
· Themafeesten, 1001-nacht, de 3-baronessen, fisje bouwe, horror, enz.

Samen aan de slag (actief programma, workshops)
Een compleet verzorgde dag met workshops en een voortreffelijke culinaire invulling.

Personeelsfeesten
Bedrijfsfeest
Bedrijfsuitje

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37

info@la-casserole.nl

Uitje Eindhoven

 

Kasteel Henkenshage sportief uitje in Brabant

 


 

BrabantseGroepsuitjes.nl - klimmen, abseilen, toggelen, rope parcours, GPS tocht, teambuilding ... in Brabant


Het GROOTSTE AANBOD groepsarrangementen van Brabant.

Stel zelf ONLINE uw eigen programma samen en print de offerte.

Maak een keuze uit:
- Excursies en Bedrijfsbezoeken
- Outdoor activiteiten
- Workshops
- Culinaire verzorging
- Sportieve activiteiten

Een greep uit de mogelijkheden:

Culinaire opties:
Boeren picknick, lunch in een kerktoren, kookworkshop in een kookstudio of op een boerderij, high tea, 3 of 4 gangen streekgerechten-diner, gourmetten, barbecue-buffet, walking diner etc.
Outdoor activiteiten:
Klimmen, abseilen, toggelen, high rope of low rope parcours, quad rijden, buggy rijden, GPS tochten, disc golf, teambuilding opdrachten, etc.
Sportieve activiteiten:
(Puzzel)tochten per fietstrein, kano, fiets, tandem, step, solex, TucTuc, Eendje, rug-tegen-rug tandem, WC-pot-racen, badkuip race, kleiduif schieten, boogschieten, golfen, boerengolf, zeskamp etc.
Bedrijfsexcursies:
Bezoek aan een klooster, eenbierbrouwerij, een safaripark, een likeurmuseum, een molen, een boerderij, een kaasmakerij, een draaiorgelfabriekje, een doktersmuseum, een escargotfarm, een varkenshouderij etc.
Workshops:
Bonbons maken, zilveren sieraden maken, trommelen, salsa dansen, je eigen muziekvideo maken, graffitti spuiten, schilderen, karikatuur tekenen, elkaars hoofd boetseren, klompen pimpen, kaarsen maken, kaas maken, koe knuffelen of biggetjes knuffelen etc.

Voorbeeld arrangement 1, Brabants Brouwers arrangement
Ontvangst met koffie/thee, een Hirtum stoet en een lokale kruidenbitter. Vertrek per tweewieler, onderweg lunchen in een kerktoren, bezoek aan een trappistenbrouwerij, bij terugkomst borrelen en een heerlijke barbecue. Vanaf € 53,00 p.p.

Voorbeeld arrangement 2, Rondje fietstrein
Ontvangst met koffie of thee en een verse appelflap, rondje per fietstrein door de Brabantse Natuur, onderweg een leuk terrasje, bezoek aan een boerderij met biggetjes knuffelen, bij terugkomst borrelen en gourmetten. Vanaf € 42,50 p.p.

Voorbeeld arrangement 3, Solex Adventure
Per TucTuc door het Brabantse land met onderweg een bezoek aan een escargotfarm en een beklimming van een toren, een high rope parcours en toggelen.
Bij terugkomst een walking diner met tafelgoochelaar en karikatuurtekenaar. € 130,00 p.p.

Een compleet verzorgt bedrijfsuitje of familiedag: Je regelt het in een muisklik!

Tot ziens bij www.BrabantseGroepsuitjes.nl.

 

Sportief groepsuitje in Brabant
Sportieve Brabantse groepsuitjjes

 


 

Windshift - strandactiviteiten in Bergen aan Zee, Hoek van Holland, Scheveningen, Wijk aan Zee, Zandvoort ...


Blokarten in Wijk aan Zee (NH) en strandactiviteiten langs de hele kust

Sportieve en spectaculaire activiteiten zijn onze specialiteit. Je kunt bij ons terecht voor een onvergetelijk programma op het strand. Activiteiten zijn los te boeken of in combinatie zodat iedereen meerdere sporten kan uitproberen.

Strandzeilen of blokarten
Blokarten is spectaculair en makkelijk te leren. Iedereen kan het! Je zit in een driewieler en rijdt over het strand. Blokarten is sportief en vol actie.

Powerkiten of vliegeren
Het vliegeren begint rustig met een kleine vlieger. Als iedereen de basis doorheeft, gaan we een stap verder en pakken we de grotere maten erbij. De eerste sleepsporen zullen al snel in het zand staan.

Flyboarden
Het vliegerprogramma kunnen we uitbreiden met flyboarden. Je staat op een oversized skateboard en bedient tegelijkertijd de vlieger. Het lijkt moeilijk, maar iedereen kan dit leren in twee uur.

Strandspelen
Ook zonder wind kunnen we een programma aanbieden met o.a. volleybal, beach golf, frisbee golf, ultimate frisbee en meer.

Horeca
Om het programma af te maken, kunnen we een lunch, borrel of bbq reserveren bij een horeca gelegenheid in de buurt.

Bezoek onze website www.windshift.nl voor een groepsuitje op het strand of vraag direct informatie aan per email.

 

Windshift sportief uitje op het stand

 


 

Beachclub Natural High - blokarten, kitebuggyen, powerkiten op het Noordzeestrand bij de Brouwersdam ZLD/ZH


Altijd al willen blokarten, kitebuggyen of powerkiten? Bij Beachclub Natural High kan het allemaal. Je kunt bij ons terecht voor Clinics (instaplessen), maar wij hebben ook groepsarrangementen met complete dagprogramma’s voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of familie-uitjes.

Blokarten en kitebuggyen zijn makkelijk onder de knie te krijgen: onder begeleiding van onze instructeurs rijdt iedereen binnen no-time heen en weer over het strand. De echte fanatieke watersporters kunnen terecht bij onze kitesurfschool, waar wij cursussen aanbieden op elk gewenst niveau.

Een greep uit onze activiteiten:

Blokarten
Kitebuggyen
Powerkiten
Kitesurfen
Beachchallenge
Suppen
Raften
Kajakken
Beachyoga
Beachgolf

Wij bieden ook verhuurmogelijkheden.

Geen zin in activiteit? Zak dan lekker onderuit in één van de loungehoekjes van ons uitgestrekte terras en geniet van een lekker drankje of een gerecht van onze verrassende menukaart. Voor groepen bieden wij verschillende lunches, brunches, buffetten en barbecues. Je kunt ook onze Surfshop binnenwandelen, waar we naast hardware voor het kite- en golfsurfen, ook een grote collectie beachware hebben samengesteld.

Je vindt Beachclub Natural High op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Er is bij ons ruim voldoende gratis parkeergelegenheid, direct achter onze Beachclub.

Check onze website of neem contact op voor meer info!

www.natural-high.nl

Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23

E-mail: events@natural-high.nl

 

Sportief uitje bij de Brouwersdam
Blokarten in Zeeland
Kitebuggyen Zuid-Holland

 


 

VADESTO outdoor adventure Hattem - survival, klimmen, boogschieten, vlotbouwen, kanovaren ... in Gelderland


VADESTO staat voor sportieve avontuurlijke activiteiten, arrangementen voor jong en oud, voor bedrijf, school, vrijgezellengroep, survivals, training, vakantie, enz.

Activiteiten als klimmen, steppen, boogschieten, kano- en klompvaren, vlotbouwen, mountainbiken, lasershooting, bungee-trampoline, watersurvivalbaan, ‘s werelds grootste waterfiets, enz.

Vanaf 2 tot 1000 personen

Van 1 uur tot een heel verzorgd arrangement zoals:
Klompen Safari
Survival Marathon
Veluwe Expeditie
Mini Survival
Winter Survival
Water Survival
Mini Expeditie
Reuze-Spektakel
enz.

Ook rondvaarten en verhuur attracties!
Lid Recron en VeBON met het Waarborg ‘Groen & Veilig’ én TÜV-gecertificeerd!
Geopend: het hele ijsvrije jaar van maandag t/m zaterdag.

Info: www.vadesto.nl

 

Vadesto sportieve avontuurlijke activiteiten
Vadesto sportieve uitjes Gelderland

 


 

Landgoed de Biestheuvel Hoogeloon - indoor & outdoor activiteiten, spellen, GPS tocht nabij Eindhoven NB


Activiteiten voor groepen van 10 tot 750 personen

Uniek in de Kempen... “De Fietstrein”

Landgoed de Biestheuvel biedt u de mogelijkheid om met een fietstrein de Kempen te verkennen. Deze yellowtrein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men elk met 2 personen op kan. U geniet van het uitzicht terwijl u fietst, want de aandrijving van deze trein wordt verzorgd door alle passagiers die ieder kunnen trappen. Deze trein is geschikt voor bijna alle leeftijden en de mogelijkheid bestaat om een bagagewagen, fietsstoeltje of zelfs maxi-cosi houder mee te nemen.
Onderweg gebruikt u een consumptie bij een van onze collega’s.

Indien u geïnteresseerd bent en de fietstrein wilt reserveren dient u rekening te houden met onderstaande punten:
• Vanaf 8 jaar kan met daadwerkelijk met fietstrein meefietsen
• Tot 6 dagen voor komst kunt u het aantal deelnemers wijzigen. Het aantal wat 6 dagen voor komst bij ons bekend is wordt in
   rekening gebracht.

* Het is verplicht om deze activiteit te combineren met een cateringpakket.

Landgoed de Biestheuvel: Activiteiten, feesten en overnachten
Landgoed de Biestheuvel een unieke locatie voor een gezellige dag of avond uit in de regio Eindhoven.

Diverse in- en outdooractiviteiten zorgen voor een onvergetelijke dag. Enkele voorbeelden zijn: Zeskamp, paintball, klootschieten, fietsmix, geocoaching, discgolf en western games.

We geven uw familie- of bedrijfsfeest ook een unieke invulling middels onze thema’s:
Après ski, Alle 50 fout, American, HitStory, Moulin Rouge, Musical, Universal, Love Boat, Christmas Show, Crooners Show, High Tea Show, Party Party, De Alles Kids Show en The Festivals Show.
Dit zijn shows die aangepast kunnen worden van 1 uur tot max. 5 uur entertainment!

Moe van al het feesten? Onze groepsaccommodaties bieden de uitkomst.

We maken u graag een offerte op maat.

Landgoed de Biestheuvel
Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
T 0497 591257
F 0497 592145

E info@biestheuvel.nl

I www.biestheuvel.nl

 

Fietstrein in Brabant
Sportieve  activiteiten in Brabant

 


 

de Zeeuwse Gasten - activiteiten in de regio Schouwen-Duiveland, de Grevelingen, Oosterschelde ...


De Zeeuwse Gasten staan voor het organiseren van actieve ontspanning in bruisend Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in recreatieve en sportieve personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes, familie uitjes en uitjes voor basis- en middelbare scholen.
De regio van onze activiteiten is het kustgebied van Schouwen-Duiveland, de Grevelingen en de Oosterschelde en andere terreinen in Zeeland.

Een greep uit onze activiteiten:

Mountainbiken
• Steppen
• Teambuilding
• Boogschieten
• City games
• Fun kajakken
• Vliegeren/ powerkiten
• Teamsporten
... en meer.

Wij organiseren activiteiten voor groepen vanaf 10 tot 300 personen. Op onze website kunt u veel informatie en prijzen.
Voor extra informatie of voor een uitgewerkte offerte kunt u contact opnemen via email of telefoon.

Website: www.dezeeuwsegasten.nl

E-mail: info@dezeeuwsegasten.nl

 

Sportief uitje aan de Zeeuwse kust
Sportieve activiteiten in Zeeland

 


 

Summit Sports & Events - blokarten, kajakken, suppen, beachsports ... op het strand van Wijk aan Zee NH


Blokarten (strandzeilen) tijdens uw beach event.

Summit Sports & Events biedt originele in- en outdoor activiteiten op het strand van Wijk aan Zee voor particulieren en bedrijven. Al onze strandevenementen worden georganiseerd vanuit onze gezellige en sfeervolle beachclub de SunSeaBar.

Organisatiebureau Summit Sports & Events
Summit Sports & Events heeft een aantal jaren geleden het blokarten in Europa geïntroduceerd. Naast de oudste zijn wij ook nog steeds de grootste aanbieder van deze sport. Jaarlijks ontvangen wij dan ook duizenden gasten op onze gezellige, ontspannende en vooral uitgestrekte strandlocatie.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij iedere groep een onvergetelijke dag bezorgen. Met onze arrangementen of een op maat gemaakt programma bieden wij voor iedere groep wat wils.

Beachclub de Sunseabar
Beachclub SunSeaBar is een van de meest bekende beachclubs van Noord-Holland.
In onze stijlvolle en sfeervolle beachclub kunt u de hele dag door genieten van heerlijk eten, verfrissende drankjes of van gewoon relaxen op het zonnige terras.
Wij zijn het hele jaar geopend. Heeft u een winters event dan kunt u na een paar uurtjes ‘wintersporten’ weer lekker opwarmen in de beachclub bij de knapperende houtkachel ‘Buller Jan”.

Kortom, wij helpen graag het hele jaar door mee om het u en uw gasten naar de zin te maken. Activiteiten, lunchen, borrelen en of barbecueën het kan allemaal.

Summit Sports & Events ligt slechts 20 minuten van Amsterdam!

Safety First
Veiligheid staat bij Summit altijd voorop. Wij zijn dan ook aangesloten bij de VEBON, het landelijke keurmerk voor veilige outdoor activiteiten. Wij garanderen alle bezoekers hiermee de meest professionele, gecertificeerde en erkende, werkwijze en begeleiding inclusief verzekeringen. Onze 60 eventplanners, instructeurs en horecamedewerkers zorgen er graag voor dat uw uitje op de meest veilige en altijd gezellige manier kan plaatsvinden.

Meer informatie?

Kijk op www.summitsports.nl of www.summitevents.nl voor meer informatie over onze diverse activiteiten en evenementen.

Heeft u na het bekijken van onze sites nog vragen ? Bel ons dan op 088-4249000. Onze adviseurs staan u graag te woord.

 

Home

Avontuurlijk uitje

Strandsport

Teambuilding

Sportief uitje blokarten
Beach event in Wijk aan Zee